Sport

BOĆANJE Bosančani se ‘osladili’ u Čokolinu i ostali na vrhu

27052018 bocanje montovjerna strijelac 13

U Prvoj županijskoj boćarskoj ligi – skupina ‘Dubrovnik’ vodeća Bosanka u nedjelju se ‘osladila’ u Čokolinu protiv Montovjerne pobjedom 12:4 i ne da ni blizu vrhu. Rade Sašilo je obogatio ‘roster’ Bosanke i odigrao uvjerljivo.

Drugoplasirana Torcida Osojnik je s 11:5 dobila Mokošicu, a Brgat se vraća svojim dobrim igrama nakon što je s uvjerljivih 12:4 slavio protiv Strijelca pod Petkom. Jedino je za domaćeg Strijelca vrhunski meč u disciplini ‘pojedinac klasično’ odigrao Goran Slade i s 10:8 pobijedio izuzetno kvalitetnog Bruna Kolobarića.
Orašac je rutinski s 12:4 svladao posljednje plasiranu Petku.

Na ljestvici vodi Bosanka s 15, Torcida Osojnik ima 13, Orašac 9, Mokošica 7, Brgat 6, Strijelac i Montovjerna po 4 i Petka bez bodova.

Iduće 6. kolo donosi superderbi na Bosanci, gdje će Sočani predvođeni Božom Žmirkom, Stijepom Svičarevićem i ostalima pokušati Bosanku skinuti s trona i istaći svoje aspiracije ka povratku u 3. ligu HBS.

U slabim formama igrat će se ispod Petke derbi začelja između Strijelca i Montovjerne. U Mokošici će gosti iz Orašca nastojati zadržati svoju dobru formu i pokušati doći do bodova. Brgat će imati lakšu zadaću protiv boćara Petke kojima ne ide dobro.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist