U ovo blagdansko razdoblje Hilton Imperial Vas poziva na druženje uz brojne posebne ponude.
Opustite se u blagdanskoj atmosferi ovog hotela, uz poznati Imperial popodne, posebnu ponudu uz Dane Bakalara ili za promjenu svoj dan započnite uz Champagne Breakfast. I ne brinite za parking. Specijalne ponude uključuju do 3 sata besplatnog parkinga u hotelskoj garaži.
CHAMPAGNE DORUČAK
Neka vaše jutro započne malo drukčije. Dođite na doručak te uz čašu Pommery šampanjca započnite svoju blagdansku avanturu. Cijena od 225 kn po osobi (od 24.12. do 2.1.) uključuje bogati buffet doručak uz vruće vafle, palačinke ili omlet baš Vašem izboru. Dobro nam došli!
IMPERIAL POPODNE
Provedite ugodno popodne u Imperialu. Za sve one koji su se uželili kolača i slastica, poziv na opuštanje i uživanje u kavi ili finom čaju uz specijalitete poput kuće Imperial torte, sočne savijače, tradicionalne Sacher torte s bogatog bifea kojeg je za Vas pripremio šef kuhinje hotela, Serdal Altun. Po popularnoj cijeni od 45kn (od 27.12. do 1.1.) ponuda uključuje topli napitak po izboru, neograničenu količinu slastica i parking od 3 sata u hotelskoj garaži.
HAPPY HOUR
Idete u grad? Svratite na kavu, piće te iskoristite popost od 30% od 18h do 19h u Lobby Baru. Ponuda vrijedi u periodu 23.12.- 2.1. i odnosi se na sva pića.
POSEBNA BOŽIĆNA PONUDA – DANI BAKALARA
Ove godine, kao uvod u proslavu Božića i Nove godine, od 20. – 24. prosinca, održavaju se Dani bakalara. Ne propustite Božićne okuse i mirise Dubrovnika u Hilton Imperialu. Šef kuhinje, Serdal Altun pripremio je dva menija. U slast!
Menu 149 kn 3 slijeda
- Juha od bakalara sa povrćem
- Bakalar na bijelo sa pečenom palentom
- Dubrovačka rozata
Menu 95 Kn 1 slijed
- Pečeni file sviježeg bakalara
- sa kuhanim krompirom i blitvom, vermouth umak
POSEBNA BOŽIĆNA VEČERA
Učinite nešto posebno za vas i vaše najbliže ovog Božića. Iznenadite svoje najbliže božićnom večerom u našem Restoranu Porat. Uživajte u blagdanskoj atmosferi 24. i 25.12. po cijeni od 360 kn.
Gratinirane jakobske kapice
Na želeu od školjki, umak od česnjaka
Gusta juha od šumskih gljiva
Sa maskarponeom
Ravioli punjeni raguom od telećeg jezika
U umaku od crnog vina
Pačji Comfit
Pečene kruške i jabuke, umak od brusnica
Nabujak od kestena sa amaretto keksima
POSEBNA NOVOGODIŠNJA TEMATSKA VEČERA
Uživajte 29. prosinca u idiličnoj atmosferi Restorana Porat s naglaskom na tradicionalna dalmatinska jela uz klapsku glazbu uživo. Cije od 295 kn bogati dalmatinski buffet.
GALA VEČERA
Dočekajte novu 2015. godinu u idiličnoj atmosferi našeg Porat restorana te uživajte u jelovniku od šest slijedova koje je posebno za ovu prigodu pripremio naš šef kuhinje, Serdal Altun. Pred samu ponoć predviđen je odlazak u Executive Lounge gdje će se, uz šampanjac i zadivljujući pogled na vatromet iznad stare gradske jezgre, dočekati Nova godina. Iznenadite svoje nepce nečim posebnim. Cijena 550kn, 31.prosinca 2014.
Sve dodatne informacije na broj telefona 020 320 320 ili putem e-maila dubrovnik@hilton.com