Crna kronika

Bjegunac uhićen nakon skoka kroz prozor

policija logo mup 5385

U ponedjeljak navečer oko 19 sati u Ulici Mata Vodopića u Lapadu provedena je policijska akcija uhićenja, za koju očevici kažu da je bila 'filmskih razmjera'.

Naime, desetak pripadnika Krim-policije PU dubrovačko-neretvanske opkolilo je jednu obiteljsku kuću te, nakon kucanja i vikanja 'Policija!', sa sudskim nalogom provalilo u kuću. Tamo su zatekli 40-godišnjeg R.V., zvanog Gigo, koji je, kad je shvatio što se zbiva, polugol skočio kroz zatvoren prozor na metar do metar i pol visine. U dvorištu su ga dočekali policajci te ga odveli u policijsko vozilo.

Inače, R.V. je prije dvije godina osuđen na višegodišnju za sudjelovanje u preprodaji opojnih sredstava, ali je izbjegao odsluženje kazne bijegom u Crnu Goru, gdje je bio sve do pred petnaestak dana. U međuvremenu je za njim raspisana i tjeralica.

Vrijedi dodati i kako je Policija danima pred ovu akciju obilazila i 'proučavala' teren i kuću. Očekuje se da će R.V. nakon privođenja biti proslijeđen na odsluženje zatvorske kazne u zatvor Remetinec.

Pročitajte još

Taksirao i dilao heroin po Dubrovniku

Dulist

Podnesena kaznena prijava protiv dvojice muškaraca za smrt na gradilištu

Dulist

PUNE RUKE POSLA Tijekom proteklog tjedna policija zabilježila niz prometnih prekršaja

Dulist