Zanimljivosti

‘BIZNIS’ ZA SEBE Evo koliko se u prosjeku troši na vjenčanje!

vjencanje iz snova 7

Istraživanje koje je provedeno na mladencima iz SAD-a pokazalo je da iznos koji planiraju potrošiti na vlastito vjenčanje u prosjeku prelazi cifru od 30 tisuća dolara, što je za 4 posto više u odnosu na godinu ranije.

Najveći iznos potroši se na iznajmljivanje prostora za slavlje te na hranu i piće za goste. Kupnja vjenčanih prstenja je po troškovima odmah iza toga dok  je za potrebe ‘žive muzike’ potrebno izdvojiti oko 3 i pol tisuće dolara.

Cijena cateringa po osobi u prosjeku se kreće oko 68$, prema istraživanju koje je proveo The Knot, kojeg prenosi Poslovni.hr.

Osim općenitih informacija o troškovima vjenčanja, zanimljiva je kategorija u kojoj su parovi odlučili malo i uštedjeti. Pozivnice i zahvalnice polagano postaju stvar prošlosti, tako da se sve više parova odlučuje na elektronsku verziju istih, što i ne čudi s obzirom da živimo u ‘digitalnom dobu’.

Kada je plaćanje u pitanju, istraživanje je pokazalo kako čak 43% troškova pokriju roditelji dok otprilike za isti iznos pobrinu sami mladenci.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist