Sport

‘BIZARNA GREŠKA’, ‘TRAGEDIJA’ Srpski mediji razapeli vaterpolista Marka Radulovića

PXL 120124 108467077
12.01.2024., bazen na Mladosti, Zagreb - LEN 36. Europsko prvenstvo u vaterpolu, cetvrtfinale, Madjarska - Srbija. (12.01.2024., bazen na Mladosti, Zagreb - LEN 36. Europsko prvenstvo u vaterpolu, cetvrtfinale, Madjarska - Srbija., ASCII, 115 componen

Srbija je na Europskom prvenstvu u vaterpolu ostala bez polufinala nakon ključnog trenutka u petercima koji su se raspucavali nakon regularne utakmice koja je završila rezultatom 10:10.

Naime, bivši mladi reprezentativac Hrvatske, Riječanin Marko Radulović ispustio je loptu. Pri zamahu mu je lopta ispala te su Mađari na kraju slavili 15:14. U polufinalu čekaju pobjednika četvrtfinala Hrvatske i Grčke.

O porazu su se s nevjericom oglasili mediji iz Srbije.

– Nezabilježeno u povijesti vaterpola – zbog ovog kiksa Srbija ispala s EP-a – piše B92.

– Srbija potopljena nakon drame u Zagrebu – prenosi Blic.

– Bizarna greška koštala nas je finala, nevjerojatno što se dogodilo Raduloviću u najvažnijem trenutku – dodali su u Blicu.

– Bolan poraz Delfina u Zagrebu – napisali su u Informeru.

– Tragedija “delfina” u Hrvatskoj! Raduloviću ispala lopta, oslabljeni Mađari otišli u polufinale! – objavili su u Kuriru.

– Srbija tuguje u Zagrebu: Delfini bez polufinala Europskog prvenstva, Mađari preživjeli kroz peterce! – objavljeno je na naslovnici Telegrafa.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist