DuList IN

BIZANTINSKA ODISEJA U DUBROVNIKU Slavni Rick Stein pripravio šporke makarule

rick stein 01

Boravak popularnog kulinarskog velemajstora i gastronoma Rick Steina u Hrvatskoj, veliki je kompliment i za našu gastronomiju. Ovaj poznati chef u restoranu Kopun snimio je cijeli proces pripravljanja šporkih makarula, zajedno s najpoznatijim hrvatskim gastronomom Reneom Bakalovićem, s kojim se danas i upoznao.

Za britansku TV kuću BBC u Hrvatskoj je upravo u tijeku snimanje serijala ‘Bizantinska odiseja’ kojeg je glavni lik proslavljeni kuhar i gastronom, autor 19 kuharica i 25 različitih televizijskih programa posvećenih kulinarstvu koje imaju višemilijunsko gledateljstvo – slavni Rick Stein.

Stein je i vlasnik nekoliko restorana u Velikoj Britaniji, inače poznat kao strastveni ljubitelj riba i plodova mora. Radeći serijal Odiseja, Rick Stein snimao je emisije u Španjolskoj, Indiji, Dalekom Istoku, a ove je godine došla na red i Hrvatska. Snimanje serijala ‘Bizantinska Odiseja’ koje je započelo u Veneciji uz Hrvatsku će obuhvatiti područje Albanije, Grčke i Turske a uvrštenje naše zemlje u ovaj serijal slavnog Steina za Hrvatsku gastronomiju je veliki kompliment, kazali su iz TZ-a.

Nakon Korčule i Stona, Rick Stein je sa svojom TV ekipom stigao u Dubrovnik gdje mu je domaćica bila Ana Bitanga, vlasnica restorana.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist