DuList IN

BISTRO IZVOR Oaza za ljubitelje vrhunskih specijaliteta i craft piva

bistro izvor promo

Ukoliko želite uživati u vrhunskim specijalitetima i boraviti u prirodi uz zvuk rijeke Omble, dovoljno daleko da pobjegnete od gradske gužve, a opet dovoljno blizu da je lako dostupno, Bistro Izvor je savršeno mjesto.

Za ovu godinu Izvor je preuređen, na meniju se nudi nekoliko novih jela, a asortiman craft piva je pojačan. Taraca je napravljena u skladu s prirodom koja ju okružuje, a stolovi od prirodnog drva savršeno se uklapaju u okolinu.

Osim u netaknutoj prirodi, možete uživati u vrhunskim specijalitetima i odličnom craft pivu bez konzervansa, napravljenim od organskih sastojaka. Iz bogate ponude domaćih i stranih craftova, lagera, pilsnera izdvajaju se The Garden Brewery piva, rađena u potpunosti od organskih sastojaka kao što su Session ale, lagano pivo s cvjetnim aromama, Styrian Stout s aromom kave, tamne čokolade i bourbona, Grička vještica, jaki tamni lager crvene boje, Delirium Tremens, jaki belgijski ale, kojeg nerijetko nazivaju i najboljim svjetskim pivom, ali i lokalna dubrovačka piva, Maestral i Republika.

Za sve ljubitelje mesnih specijaliteta izdvajaju se marinirana svinjska rebarca s bbq umakom, pačje rolice, punjeni svinjski umbuo, ribeye steak s whiskeyem i crvenim paprom. Meso je pripremano s posebnom pažnjom, prethodno marinirano, mekano i sočno. Ako ipak više preferirate ribu, tu su burger od kozica s domaćom salsom i rikulom, file sabljarke s kremom od masla i limuna, kozice u tempuri ili tuna odrezak u sezamu.

U meniju se nalazi i kutak za vegetarijance koji mogu probati povrće u tempuri, bruschette, vegetarijansku platu ili pastu. Ni ljubitelji vina neće ostati razočarani, mogu izabrati nešto za sebe od izvrsnih hrvatskih vina koja su u ponudi. Za zaslađivanje tu su sorbetto od limuna ili čokoladni mousse.

Posjetite Bistro izvor na izvoru rijeke Omble. Svoje mjesto možete rezervirati na broj 095 396 0777.

promo

Pročitajte još

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom