Hrvatska

BIRA SE NAJBOLJI PR-OVAC Macanova Manjgura domaćin finalnog žiriranja za prestižnu nagradu!

2018 HUOJ Grand PRix Kresimir Macan4

Domaćin ovogodišnjeg finalnog žiriranja prestižne nagrade IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) je Manjgura, hrvatska agencija za odnose s javnošću čiji osnivač i direktor Krešimir Macan sudjeluje i kao član žirija IPRA GWA. To predstavlja veliki uspjeh za hrvatsku PR scenu jer je uz njega u žiriju i kolegica Marina Bolanča Radunović iz agencije Abeceda komunikacija.

-Ponosna sam što je IPRA, kao međunarodna organizacija, prepoznala da naša regija ima izuzetne profesionalce i eksperte i da idemo u korak sa svijetom. Već dva desetljeća pratim rad kolegica i kolega u regiji i na temelju svih rezultata koje kao struka ostvaruju, mirno sam – kao predsjednica IPRA – mogla stati iza prijedloga i odluke da Zagreb dobije organizaciju finalnog žiriranja GWA – poručuje predsjednica IPRA-e Nataša Pavlović Bujas, dodajući kako joj je posebno drago što su domaćini ovogodišnjeg, prvog IPRA skupa u Hrvatskoj, agencija Manjgura i Krešimir Macan, jer su, kako kaže, ‘kroz dugi niz godina pokazali dosljednost, odgovornost i transparentnost u radu, kao i izuzetnu kolegijalnost i otvorenost za suradnju kada je regija u pitanju, što sada svi zajedno trebamo pokazati i svijetu’.

Finalno žiriranje ovogodišnje prestižne nagrade u području odnosa s javnošću –  IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) prvi put će se održati u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, a Hotel Esplanade će od 3. do 5. srpnja 2024. postati središte okupljanja vrhunskih stručnjaka za odnose s javnošću iz cijeloga svijeta.

Izvor: Manjgura.hr

 

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist