Aktualno

BESPLATNO PREDAVANJE Porezne i računovodstvene aktualnosti u 2019.

RADIONICA POREZNE IZMJENE 2019 01

Razvojna agencija Grada Dubrovnika započinje s proljetnim ciklusom radionica. U suradnji s tvrtkom ‘Adut’ organizira predavanje na temu ‘Porezne i računovodstvene aktualnosti u 2019. godini’ koja će se održati u utorak, 29. siječnja 2019. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 16.00 sati.

Računovođa i poslovna savjetnica Antea Kaleb će vam prezentirati pregled najvažnijih zakonskih promjena: Minimalna plaća za 2019.; Vrste i stope doprinosa za obvezno osiguranje; Oslobođenje i olakšice od doprinosa na plaću; Osnova za obračun doprinosa; Proširenje kruga obvezno osiguranih osoba; Članovi uprave od 01. siječnja 2019.; Proširenje kruga uzdržavanih članova obitelji; Novi porezni razredi; Umirovljenici, nova radna snaga; Drugi dohodak – nepromjenjen; Niža stopa poreza na dohodak za sezonske radnike u poljoprivredi; Ukidanje dohodka od osiguranja; Nagrada za rezultate rada i potpora za novorođenčad; Troškovi prijevoza na službenom putu; OPZ STAT i Izmjena zakona o PDV-u.

Predavanje je prvenstveno namijenjen poduzetnicima i računovođama, te pojedincima koji se žele informirati o aktualnim izmjenama poreznih propisa. Predviđeno trajanje predavanja je 3 sata.

Predavanje vodi Antea Kaleb, poslovna savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga. Vlasnica je agencije za poslovno savjetovanje i od 2006. godine direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Računovodstvo i revizija. Članica je Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split.

Predavanje je za sve polaznike besplatno.

Pročitajte još

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist