Sport

BERNARD JURIŠIĆ PROLISTAO SLIKOVNICU DULISTA ‘Jug je neprocjenjiva baština svjetskog vaterpola’

bernard jurisic dulist 2

Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje u prosincu ove godine slavi stoti rođendan, a na dar je dobio svoju slikovnicu ‘Priča o ježu jugašu’, nastalu u izdanju DuLista. Priču za najmlađe, koja je dostupna u knjižarama od 1. prosinca, prolistao je poznati sportski novinar Bernard Jurišić.
-Prekrasnu slikovnicu o povijesti VK Jug Adriatic osiguranje i dubrovačkog vaterpola napravila je Barbara Đurasović. Napisao sam davno, a i ova slikovnica to dokazuje – Jug je neprocjenjiva baština svjetskog vaterpola – naglasio je u objavi.

Podsjetimo, Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje u prosincu ove godine slavi stoti rođendan, a na dar je dobio svoju slikovnicu ‘Priča o ježu jugašu’, nastalu u izdanju DuLista. Promocija slikovnice održat će se u večeras u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala i gradske tvrtke Dubrovačka Baština u Lazaretima s početkom u 18 sati. Priču za najmlađe o najtrofejnijem hrvatskom sportskom kolektivu napisala je glavna urednica DuLista Barbara Đurasović, a ilustrirala dubrovačka slikarica Iris Lobaš Kukavičić. Na promociji slikovnice, uz autoricu Đurasović i ilustratoricu Lobaš Kukavičić, sudjelovat će i dubrovački srebrni olimpijac, a ujedno i sportski direktor VK Jug Adriatic osiguranja Ognjen Kržić i najtrofejniji hrvatski vaterpolist s kapicom Juga Maro Joković.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca