DuList IN

Benići su svoje Novo ljeto već dočekali, Kate će na Stradun, Beribaka sa Joksimovićem

naslovna 2

Naši uvijek nasmijani, vedri, vrijedni sugrađani i za Novu su puni optimizma. Neki od njih već su dočekali svoje Novo ljeto, tako da našem dragom kolegi Vedranu Beniću i njegovoj supruzi čestitamo što su postali nono i none malenog Martina. Kako se osjećaju u novim ulogama i kako će naša kolegica radijska voditeljica Kate Lujo i glumac Kazališta Marina Držića Bojan Beribaka dočekati 2024. saznajte u nastavku!

Vedran Benić, umirovljeni novinar

vedran benic019

Supruga Željka i ja dočekali smo da postanemo none i nono. Stoga, ma gdje bili, mi smo naše Novo ljeto već dočekali, jednako kao i naša nevjesta Hana, sin Lukša i naš mali Martin. Ubuduće je Martinje naša novopridošla novoljetna festa.

Kate Lujo, radijska voditeljica

kate lujo web

Obzirom da mi je Nova godina radna nisam od onih koji su možda mjesecima unaprijed isplanirali svaki detalj, uplatili skijanje, tople krajeve ili nešto slično. Više sam od onih koji čekaju zadnji trenutak da s društvom odlučim gdje ću. Nemam baš puno opcija, tako da ću s dragim ljudima do Straduna već tradicionalno dočekati Novu godinu, a nakon toga nazad svojoj najdražoj ekipici, mojoj dječici Luči i Duji. Bitno mi je uvijek da sam okružena ljudima koje volim i s kojima ću svakako provoditi dane u godini koja dolazi.
Kaže se Nova godina – novi početak! Neka vam se svi snovi, sve želje i željice ostvare u 2024. i svakako da vam Nova godina bude ispunjena dobrim zdravljem, ljubavlju, smijehom i radosti. Želim vam manje stresa i nervoze, a puno više smijeha i ljubavi uz dobre ljude!

Bojan Beribaka, glumac

beribaka bojan profile
Kod mene je uvijek radno. Takva mi je bila i 2023. Puna premijera, turneja, dosta svirke, Ljetne igre, festivali, probe… Jednom rječju veselo! I zanimljivo.
Novu 2024. ću dočekati također radno sa svojim bivšim sugrađanima u Mostaru na šetalištu uz hitove Željka Joksimovića. Naime voditelj sam novogodišnjeg programa pa ću spojiti ugodno s korisnim.
Svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima želim prije svega zdravlja, mira, ljubavi, hrabrosti i novih izazova. U kombinaciji sa ovim prvim izazovi nas uvijek guraju da idemo naprijed. Sretna vam Nova 2024. godina!

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist