Sport

‘Barakude’ na CRO WP turniru u Zagrebu

vaterpolo reprezentacija01

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nastupa na pripremnom turniru CRO WP, koji se od 20. do 22. lipnja igra u Zagrebu. Uz ‘Barakude’ na turniru sudjeluju Italija, Španjolska i Rusija.

– Veseli nas da je upravo Zagreb i hrvatska vaterpolska reprezentacija domaćin ovom jakom pripremnom turniru ususret Europskom prvenstvu, koje se u Budimpešti igra ovog srpnja. Španjolska je jedan od naših protivnika u skupini i ovo će nam biti dobar test i provjera prije samog Prvenstva! – izjavio je izvršni direktor HVS-a Perica Bukić i dodao:

– Utakmice se igraju na otvorenom bazenu, što je uvijek atraktivno i za gledatelje koje pozivamo da dođu i daju podršku našim vaterpolistima uoči odlaska na Euro. Pune tribine bazena Mladosti bit će i odlična turističko-sportska razglednica koja će otputovati u Europu!

Pripremni turnir jedna je od zadnjih provjera za reprezentacije uoči Europskog prvenstva koje se u Budimpšeti igra od 13. do 26. srpnja. Hrvatska igra u vrlo teškoj skupini protiv domaćina Mađarske, Francuske, Njemačke, Srbije i Španjolske.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist