Sport

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

vatrpolo

Hrvatski vaterpolisti, aktualni svjetski prvaci i europski doprvaci, ušli su u završnu pripremnu etapu uoči Olimpijskih igara u Parizu. Barakude su trenutno u Šibeniku na pripremama od 10. srpnja, a od srijede, 17. srpnja navečer s njima će naredna tri dana sparirati reprezentacija SAD-a. Finale ovog pripremnog dijela, ujedno svojevrsna ‘generalka’ uoči odlaska u Pariz, bit će prijateljska službena utakmica Hrvatska – SAD – objavio je Hrvatski vaterpolski savez.

– Ovo nam je zadnja pripremna utakmica prije Olimpijade. Dobro će nam koristiti za vidjet što nam fali za uvodnu Olimpijadu. Nadam se da će publika uživati i da će doći u što većem broju – rekao je reprezentativac Luka Bukić.

– Mislim da će to bit jedna fantastična provjera što smo napravili. Ja vjerujem da je iza nas jedan kvalitetan i dobar rad s kojim smo uspjeli otkloniti nekakve nedostatke koji su bili vidljivi na turniru na Sardiniji. Ali smo i podigli razinu naše igre kroz treninge i sparinge – zaključio je izbornik Ivica Tucak te dodao kako su za njega pripreme od iznimne važnosti jer se održavaju u gradu gdje je započeo svoje prve vaterpolske igre te trenerske vode.

Utakmica će se odigrati u petak, 19. srpnja na otvorenom bazenu Crnica, s početkom u 20:30 sati.

Pročitajte još

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist