DuList IN

Baby Lasagna zahvalio se svima prije poletanja za Zagreb, podržalo ga i osoblje Croatia Airlinesa

WhatsApp Image 2024 05 07 at 21.56.06

Iako naš predstavnik Baby Lasagna nije uspio ostvariti prvo mjesto na ovogodišnjoj Euroviziji, po glasovima publike je bio najbolji. Marko Purišić se tako obratio svojim obožavateljima na svom Instagram profilu prije polijetanja aviona za Hrvatsku, a podršku mu je pružilo i osoblje Croatia Airlinesa s porukom: ‘Sretan povratak doma i mjau mjau’, prenosi Večernji list.

Marko se zahvalio svima i poslao poljubac.

– Uskoro polijećemo i samo sam htio svima zahvaliti. Kad sletimo moći ću vam zahvaliti prikladno na druženju s hrvatskim fanovima. Hvala, hvala puno, bilo je nevjerojatno – rekao je Marko. Malo je reći da su pilot i osoblje doista raznježili svojom porukom koju su Marku uputili preko radija prije samog polijetanja

Osoblje Croatia airlinesa poručilo je Marku kako je pobjednik u našim srcima.

– Željeli bismo uputiti posebni pozdrav putniku koji se vraća svome sijenu, krevetu i ponajviše svojim mačkama, gospodinu Marku Purišiću. Čestitamo tebi i tvome timu na fantastičnom nastupu na Eurosongu. Stvarno si ne ‘big boy’ nego ‘the biggest’, barem u našim srcima. Sretan povratak doma i mjau mjau – rekao mu je pilot. Inače, let iz Kopenhagena za Zagreb trenutno prevozi hrvatsku i slovensku delegaciju, kao i ostale putnike.

U 13.15 sati Baby Lasagna i njegov tim bi trebali sletiti u Zagreb gdje ih se svečano dočekuje.

 

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist