Aktualno

Ayhan Basci novi direktor Rixos Libertasa

ayhan basci 01

Ayhan Basci novi je izvršni direktor hotela Libertas Rixos.

Basci je rođen u Turskoj, a većinu života živio je s obitelji u Cambridgeu. Zanimljivo je istaknuti kako je Bascijeva supruga Varaždinka te da imaju troje djece.

Inače, Basci je u Turskoj završio studij turizma i hotelskog menadžmenta na sveučilištu u Mersinu. Potom se zaposlio u England Heathrow Hiltonu, a potom i šest godina u Miamiju na cruising kompaniji Celebrity Cruises.

Potom se vratio u Tursku, gdje je radio u jednom hotelu s 5 zvjezdica. Također, vodio je jedan restoran iz lanca u Londonu, a potom radio i u na različitim hotelskim funkcijama. U dubrovačkom Rixos Libertasu je od njegovog otvaranja, a od 2009. godine kontinuirano radi na različitim upravljačkim pozicijama.

Basci je dosad bio asistent bivšem direktoru Jovu Sekuloviću, koji se nakon dugogodišnjeg upravljanja hotelom, vratio u branšu cruising kompanija.

Kako nam je kazao Basci, Rixos ostaje otvoren za suradnju s lokalnom zajednicom, a kao prvi zimski projekt najavio je proširenje dječjeg kutka.
– Želimo Dubrovčanima i Dubrovkinjama omogućiti da se u našem hotelu mogu opustiti, popiti kavu ili sok, dok se njihova djeca mogu igrati i zabavljati – ističe novi izvršni direktor Libertas Rixosa.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist