Grad

AUTOTAKSI PRIJEVOZ Medović uskladila odluku prema preporukama Ministarstva, slijedi natječaj

taxi taksi

Povjerenica Vlade Nada Medović donijela je zadnjeg dana ožujka Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika. Ista je objavljena u Službenom glasniku Grada Dubrovnika broj 8./17, a na snagu stupa 8 dana od dana objave.
-Nastavno na započete aktivnosti u cilju provođenja javnog natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza bilo je potrebno uskladiti Odluku o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika prema mišljenju i preporuci Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

Paralelno, Povjerenstvo za autotaksi prijevoz i nadležni Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more proveli su pripreme za raspisivanje natječaja za dobivanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području i s područja grada Dubrovnika.

Izmjenama i dopunama Odluke prema preporuci Ministarstva ispunjen je posljednji preduvjet raspisivanju natječaja. Nakon stupanja Odluke na snagu Povjerenica Vlade natječaj će raspisati objavom u javnom glasilu, očekivano sredinom ovog mjeseca – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

NEUREDNA I ZAPUŠTENA ŠIPANSKA LUKA Može li to bolje?

Dulist

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist