DuList PROMO

AUTO RAGUSA slavi četiri godine na dubrovačkom tržištu

auto ragusa naslovna

Kako bi svojim klijentima omogućili pristupačniju i kvalitetniju uslugu, početkom ove godine Auto Ragusa se preselila na novu adresu – Ćira Carića 1. Kao ovlašteni servis za Citroen i Peugeot, Auto Ragusa pruža vrhunsku uslugu servisiranja, održavanja i popravaka vozila navedenih proizvođača, ali i svih drugih marki i modela automobila. Uz novu adresu, Auto Ragusa ulaže i u nove tehnologije, a njihovo osoblje se kontinuirano educira o svim novim trendovima u auto industriji. Od osnovne usluge redovitog servisa automobila pa do najzahtjevnijih zahvata na automobilu, Auto Ragusa je spremna vaše vozilo učiniti sigurnim i pouzdanim u najkraćem mogućem roku.

Novost u ponudi od ove godine su i vulkanizerske usluge. Auto Ragusa vam omogućuje narudžbu, zamjenu, redovito servisiranje i skladištenje guma kako biste uvijek imali sigurnu vožnju.

Radno vrijeme Auto Raguse je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, dok subotom rade do 13:00 sati.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana uz usluge koje Auto Ragusa nudi ili želite zatražiti ponudu za servis Vašeg vozila, nazovite već danas na broj 418 509 ili jednostavno zatražite termin servisa putem web stranice.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović