DuList IN

Australski DJ Luke Alessi prvi put u Revelinu!

vintage culture revelin najbolji house dj na svijetu 2022. 3

Mladi producent Luke Alessi, poznat po svojim house i afro ritmovima, ovog će petka prvi put nastupiti na pozornici Revelina koji svoja vrata otvara od 22:30 sati.

Australski glazbeni producent i DJ brzo se proslavio svojim jedinstvenim zvukom i sposobnošću da kroz svoju glazbu priča priče. Od početka projekta krajem 2018. Luke Alessi postao je umjetnik kojeg treba primijetiti, lansiravši dva velika EP-ja za izdavačku kuću Unknown Records. Dobio je pohvale od vodećih domaćih i međunarodnih producenata sa svojim remiksom Lastlingsove pjesme ‘Déjà Vu’ za izdavačku kuću Rose Avenue kojom je dobio podršku od Black Coffeea, najtraženijeg live tria elektroničke glazbe, kažu organizatori te dodaju kako je tijekom protekle dvije godine nastupao na brojnim festivalima diljem Australije i klubovima diljem Europe te je izdao singlove za berlinsku house i techno etiketu te remikseve za Flight Facilities, Icarus, Zolablood i Squire.

Kroz kolovoz u Revelin stižu još neki svjetski poznati producenti kao što je Dombresky, Mark Knight, John Summit, Mood 2 Swing i Jeremy Olander.

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist