Aktualno

Australska policija objavila dirljivu snimku detektivke koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici

gofundme

Australska policija podijelila je na društvenim mrežama dirljivu snimku za mladu policajku koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici. Podsjećamo, 26-godišnja Ella Cutler pretrpjela je teške ozljede nakon što je 26. kolovoza pala s 10 metara visokog zida u Dubrovniku.

Njezina obitelj u Perthu pokušava prikupiti pola milijuna australskih dolara koji bi pokrili njene medicinske troškove i troškove povratka u Australiju. Mlada detektivka je probuđena iz inducirane kome no ostat će na intenzivnoj njezi do daljnjega. Policija WA u petak je na Twitteru objavila snimku od 40 sekundi s Ellinim fotografijama i snimkama, uključujući i nove fotografije snimljene u bolnici, prenosi Jutarnji list.

U opisu objave stoji kako je Ella u njihovim mislima i srcima te zahvaljuju zajednici na podršci u ovim teškim trenucima. Također u opisu stoji i poveznica na online prikupljanje sredstava koje je njen brat Joshua pokrenuo u ponedjeljak.

– Možemo samo zamisliti koliko bi bila uplašena da zna puni opseg svojih ozljeda, ali ne možemo uopće prenijeti koliko smo uplašeni i koliko je važno da se vrati kući, napisao je Joshua u GoFundMe kampanji. U trenutku pisanja prikupljeno je nešto više od 488 tisuća od ciljanih 500 tisuća australskih dolara.

– Nisam osobno upoznao Ellu, ali svi kažu da je izvanredna policijska službenica i potpuno posvećena služenju zajednici u kojoj radi. I mislim da je stvarno dirljivo što i policija i članovi zajednice stoje iza ovog nastojanja da se vrati kući, rekao je inspektor Geoff DeSanges.

Foto Gofundme

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist