Sport

Atletski klub Dubrovnik organizira Ljetnu školu atletike

atletski klub dubrovnik

Atletski klub Dubrovnik petu godinu za redom organizira Ljetnu školu atletike u periodu od 02.09.2024. pa do 07.09.2024. na stadionu Lapad.

Program „Atletika za djecu“ omogućava sudionicima da osnovne atletske kretnje (sprint, trkačka izdržljivost, skakanje i bacanje) budu doživljenje i izvođene u atmosferi igre. Psiho – fizički zahtjevi su prilagođeni uzrastu i potiču djecu da sa mnogo motiva i entuzijazma učestvuju u ovom programu.

Atletski trening koncipiran je prema principima treninga IAAF (International Association of Athletics Federations) Kid’s Athletics, a to podrazumijeva trening u trajanju od 1 sata, pet puta tjedno (uvodni dio treninga, pripremni dio treninga, glavni dio treninga A i B, i završni dio treninga).  Trening je namijenjen uzrastu od pet do sedam te od sedam do trinaest godina.

Treninzi se održavaju u večernjem terminu od 19:00 sati do 20:00 sati.
Trajanje škole atletike je pet radnih dana (stadion Lapad), šesti dan odlazi se na izlet na otok Lokrum gdje djeca borave sa osobama kluba – treniraju i kupaju se, igraju i druže.
Broj mjesta je ograničen, a cijena ljetne škole iznosi 100 eura. Prijave je moguće poslati putem maila akdubrovnik@hotmail.com. (Ime i prezime, godište i broj majice). Za više informacija možete se obratiti Ani Alamat, Predsjednici kluba na broj telefona 091 511 3789.

 

 

Pročitajte još

FESTA VATERPOLA NA KORČULI Rudić i zlatni olimpijci protiv reprezentacije Svijeta

Dulist

U ČAST RATKA RUDIĆA Zlatne barakude ponovno na okupu!

Dulist

Metković postaje globalno središte: Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu maratonu

Dulist