Sport

ATLETIKA Živković ‘odradio’ tri utrke u dva dana

zivkovic atletika

Atletičar AK Dubrovnik Ante Živković sudjelovao je na Pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske na 10 kilometara koje se održalo u subotu, 9. travnja u Zagrebu.

Na održanom natjecanju nastupilo je 14 klubova s više od 60 natjecatelja, a dubrovački atletičar s istrčanim vremenom 34:29,1 zauzeo je deveto mjesto u ukupnom poretku. Živković je ovim vremenom postavio novi osobni rezultat na 10 kilometara, a ova utrka mu je bila i prvi susret s trčanjem na atletskoj stazi.

Osim nastupa na Prvenstvu Hrvatske i utrke na 10 kilometara, tijekom vikenda Živković je nastupio i na brdskoj utrci ‘Biser Slavonije’ koja se u sklopu planinskog kupa održala na Jankovcu u sklopu obilježavanja Dana općine Čačinci. Stazu dugu 11 kilometara Živković je istrčao za 49:12, te u ukupnom poretku zauzeo drugo mjesto.

Ni nedjelju Živković nije proveo mirno, te je nakon Prvenstva Hrvatske na 10 kilometara i brdske utrke ‘Biser Slavonije’ nastupio na utrci Tri mosta koja se održala u nedjelju, 10. travnja u Donjoj Dubravi nedaleko od Varaždina. Stazu dugu 7.8 kilometara Živković je istrčao za 27:55 što mu je bilo dovoljno da stane na pobjedničko postolje.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist