DuList IN

Artistic team Salona ‘Miluka’ otkriva nam trendove iz Londona!

Miluka Naslovna

Ni 2016. godine artistic team Salona ‘Miluka’ nije propustio londonsku jesen i najvažniji europski frizerski događaj.

Prateći svjetske trenove, dubrovački team uputio se na ‘Salon International’ u Londonu, odakle su nam javili puno dojmova, ali i prvi otkrili trendove kako za žene, tako i za muškarce.

– Salon International je svojim programom seminara i ove godine opravdao status najboljeg sajma za frizere. Na njemu ste mogli vidjeti, testirati i probati neke od najpoznatijih brandova u svijetu frizura, ali i upoznati se s trendovima, koje su predstavili najpoznatija imena u svijetu frizera. Izložbenim dijelom ove godine dominirali su štandovi s kozmetikom za muškarce, a izlagači su na kojekakve načine pokušavali privući pažnju posjetitelja – prenosi nam svoje dojmove Luka Miškić iz Salona Miluka, koji dodaje i to kako se uz HJ Stage, Salon Live i Salon Seminara istakao i British Hairdressing Awards Gallery. Zvučna, sjajna imena donijela su nam i kreativne iddeje za najljepši ukras tijela – kosu.

-Iako potpuno neočekivano, tamno smeđa boja se često vidjela u mnogim kolekcijama. Prepoznatljive ravne linije Sassoona i težina na šiškama je zamijenjena s jako mekim linijama. 2017. godina pak ostaje upamćena po novom deep point cutu iz Sassoona, a uz sve hladne boje, kolekcijom prevladavaju i smeđe nijanse – ističe Luka, dok je pak fantastični kreativni tim ‘Tony&Guy’ ponovo pripremio nevjerojatne ideje.

-Kao i svake godine, svih oduševljavaju s prezentacijom i nastupima. Kolekcijom ‘Duality’ prevladavaju pastelne nijanse, kao i još uvijek prisutna siva boja. Tu su i fantastični bakreni tonovi. Kosa je šišana s jako puno diskonekcija i različitih dužina koje daju savršenu teksturu – ističe naš kreativac, koji dodaje i to kako je treće veliko ime, Patrick Cameron, predstavio svoje svečane frizure, kolekciju u stilu devedesetih, gdje dominira polupodignuta i podignuta kosa s puno raznih pletenica, a veliki naglasak (pogodite za koga?) je na ‘messy looku’.

Iz godine u godinu, artistic team Salona Miluka posjećuje važne događaje u Europi, sve kako bi i u naš grad donijeli ideje, trendove, novosti… te kako bi Dubrovkinje i Dubrovčani zablistali s inovativnim frizurama najvećih majstora. Zanimljivo je dodati i to kako su se, za sudjelovanje u ovogodišnjem Salon Internacionalu, europski majstori-frizeri i timovi mogli rezervirati već 2015. godine, a ovaj iznimno važan događaj svake godine dosegne brojku od oko 50 tisuća frizera i ljudi iz pratećih industrija!

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist