Kultura

ART STUDIO KANTUNIĆ Mali princ na slikarskim platnima dubrovačkih mališana

izlozba kantunic naslovna

Izložba završnih radova polaznika Art studija Kantunić otvorena je u petak navečer u Galeriji Otok u Art radionici Lazareti.
Tema izložbe je Mali princ, a djeca su prema ilustracijama iz knjige slikali svoje slike akrilnim bojama na platnima različitih dimenzija. Ove slike su zaokružile cjelinu ovogodišnjeg programa, a većina polaznika se prvi put susrela sa slikanjem na platnu.
Na izložbi sudjeluje preko 30 polaznika Art studija Kantunić predškolske i osnovnoškolske dobi, koji su u protekloj godini aktivno pohađali redovne satove crtanja i slikanja u studiju. Na radionicama koje se odvijaju redovno, polaznici uče o raznim crtačkim i slikarskim tehnikama, ali i o umjetnosti općenito, kroz programe prilagođene njihovim uzrastima. Voditeljice studija su likovne umjetnice Nikolina Japunčić i Giovanna Kličan.
Hvala svima na dolasku a našim malim umjetnicima na trudu i ljubavi prema slikarstvu! Mi smo uživale usmjeravajući naše polaznike u stvaranju njihovih prvih djela na platnima!

Izložba ostaje otvorena do utorka, 12.06., a može se pogledati radnim danima u vremenu od 11:00 – 13:00 i od 15:00 – 20:00 sati.

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist