Sport

ANTE KOLUNĐIJA S ‘REPKOM’ U LATVIJI ‘Predivan je osjećaj predstavljati svoju zemlju’

ante kolundija 3

Dubrovčanin Ante Kolunđija otputovao je s hrvatskom reprezentacijom tenisača u kolicima na kvalifikacije Svjetskog kupa u Latviji, točnije u manjem mjestu Jurmala, u blizini glavnog grada Rige.

Danas se održava ždrijeb i okupljanje reprezentacija, a sutra počinje turnir te traje do ponedjeljka. Ukupno se natječe 14 zemalja iz Europe, a dvije zemlje s najboljim rezultatom idu u završnicu Svjetskog kupa tenisa u kolicima.

ante kolundija 1 -Prošle godine sam bio pozvan na pripreme s reprezentacijom, no nisam išao na natjecanje. Ove godine sam prvi put u reprezentaciji na nekom natjecanju. U tih sam godinu dana napravio određene rezultate, općenito na međunarodnoj ljestvici zbog čega sam i pozvan – naglasio je Kolunđija koji je stvarno presretan.

-Neki dan kad sam išao pokupiti odjeću od reprezentacije, osjećao sam se predobro jer predstavljam svoju zemlju. Što se može napraviti više od toga u sportu? Individualan je uspjeh važan, ali kad se predstavlja vlastita država, to je vrhunac sportskog života – rekao je.

ante kolundija 2

Foto Privatna arhiva

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca