Aktualno

ANĐELI SVAKI DAN SVE GORE ‘Ona više nije prisutna umom’

zivot na vagi andela

Novi veliki izazov bio je pred kandidatima emisije Život na vagi – čistili su jezero Sabljaci kod Ogulina. Na bovama je bio zakačen otpad različite kilaže, a timovi su trebali skupiti 50 kilograma otpada i zakačiti ih na vage.

– Ja ne bih sudjelovala, bojim se vode. Jako se bojim jer sam se kao dijete umalo ugušila, strah je jači ipak – rekla je Anđela, a u plavom timu nisu sudjelovali Irena, Marie zato što nosi leće te Kruno koji je ozlijedio rame i imao jaku upalu mišića.

Nakon izazova Edo je ostao razgovarati s Anđelom, koja mu je ispričala da se boji vode od tinejdžerskih dana, kada je doživjela nezgodu i umalo se ugušila.

– Pokušavao me tata osloboditi tog straha, ali nije uspio – navela je.

Anđela je također uganula zglob, a Edo je otkrio da je ona trenutačno njegov najveći problem u timu.

– Ona više nije prisutna umom, ona je vani. Ona ne zna biti sebična, ne zna misliti na sebe jer to jednostavno nije naučila, godinama se brine samo o svojoj djeci – rekao je.

Banner 300x250 DU 1

Anđela i dalje smatra da će uspjeti još izdržati zbog sebe, ali i obećala je Keti Ćorvili, bivšoj kandidatkinji iz Života na vagi da će se nastaviti šetati uz Rijeku dubrovačku te svom suprugu koji joj je već dogovorio treninge.

– Nisam se oprostila, čekam što će vaga pokazati, nadam se da ću izgubiti barem tri kilograma – rekla je Anđela, a Edo je dodao da je i ostatak tima zabrinut za Anđelu. Ispred kuće o Anđeli su razgovarali Ljube, Silvija i Goran.

– Vidim da se lomi i da joj je dosta teško. Ona odradi trening, ali je odsutna – rekla je Ljube, a Silvija dodala kako je svaki dan sve gore.

Goran je komentirao kako vidi da joj djeca previše nedostaju i da nije spremna na izolaciju bez njih.

– Ako stvarno ne može više, treba nam reći da to možemo iskoristiti kao stratešku prednost – zaključio je.

Pročitajte još

Sat je vraćen unatrag – 3 važne promjene koje zimsko vrijeme donosi

Dulist

Ante Jović počeo voziti kolica, obitelj se zahvalila Poliklinici Glavić

Dulist

Obilježava se Svjetski dan radne terapije

Dulist