DuList IN

Ana Konjuh slavila u New Yorku

konjuh new york 07

Članovi kluba Dubrovnik iz NY, zajedno sa brojnim hrvatskim iseljenicima, bodrili svoju sugrađanku Anu Konjuh u Flushing Meadows u New Yorku, dok je  u dramatičnoj borbi  protiv Amerikanke Alice Tornado Black, osvajala juniorski US Open.

Nakon trijumfalnog osvajanja, teniska zvijezda, Dubrovčani  i iseljenici iz drugih krajeva Hrvatske okupili su se te večeri u novootvorenom   restoranu 'Dubrovnik' u New Rochelle, vlasnika Željka Tomića, podrijetlom s otoka Lopuda pored Dubrovnika, gdje su uz hrvatske specijalitete, vino i dalmatinsku glazbu čestitali Ani Konjuh na velikom uspjehu.

– Želimo ti, draga Ana, puno novih uspjeha u karijeri i da nam svojim talentom i postignućima  gdje god bila,  pronosiš slavu domovine Hrvatske  i našega Grada, jedinstvenog i prepoznatljivog u svijetu.

– Velike čestitke i Tvom treneru Kristijanu Schneidera, a osobito tvojoj obitelji – naglasio je Šime Šimunović, predsjednik Cluba Dubrovnik NY.
Srđan Gjivoje je Ani otpjevao 'Serenada gradu mom', što ju  je posebno oduševilo.

Susretu u restoranu Dubrovnik nazočili su i braća Barišić iz Osijeka, koji u gradiću Tenefly u New Jersiju rade kao teniski instruktori. Posve sigurno, Anin uspjeh pridonio je još većem ugledu Hrvatske i Dubrovnika u svijetu.

Fotografije: Club Dubrovnik NY
 

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist