Sport

AMERIČKI NOGOMET, LUTRIJA I DELICIJE U GOSPINOM POLJU ‘Sharksi’ odigrali humanitarni turnir, sav prihod ide Domu za djecu Maslina

sharks humanitarni turnir 2

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks ove je nedjelje organizirao prvi humanitarni flag football turnir ‘Božić sa Sharksima’ na velikom terenu u Gospinom polju, a sav prihod s turnira namijenjen je djeci iz Doma Maslina.

-U ovo, najljepše doba godine, uvijek se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Tako smo, u suradnji s udrugom DUMAM-e (Mame iz Dubrovnika i okolice) odlučili da će svi prihodi od ovogodišnjeg turnira biti donirani Domu za nezbrinutu djecu ‘Maslina’ – istaknuli su ‘Sharksi’ pred sam turnir.

Cijene ulaznica su bile 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu. Na turniru je gostovala ekipa dragih prijatelja ‘Sharksa’, Kruna iz Kraljeva s kojom su odigrali utakmicu za uzraste mlađe od 15 godina. Uslijedile su dvije revijalne utakmice između svih naraštaja oba kluba. Na turniru se odvilo i PUNT natjecanje s nagradama za prva tri mjesta, kao i lutrija u kojoj su svi automatski sudjelujelovali kupnjom ulaznice za utakmicu.

Posjetitelji ovog sportsko-humanitarnog događaja imali su priliku uživati i u točenoj craft pivi iz Dubrovnik beer company kao i u pivskom gulašu te pulled pork sendvičima, a sve se služilo s adventske kućice kraj terena! Cijene hrane i pića bile su simbolične, a sav prihod, kao i od ulaznica za utakmicu, bit će doniran Domu ‘Maslina’.

Kako je bilo na prvom humanitarnom flag football turniru Dubrovnik Sharksa, pogledajte u fotogaleriji našeg Zvone.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist