Crna kronika

AKCIJA ‘MEDUZA’ Raspisana tjeralica za 22-godišnjim Crnogorcem

marihuana bacve droga zazablje 180216 16

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su kako je istraga u sklopu operativne akcije ‘Meduza’, tijekom koje je kod dvojice hrvatskih državljana u dobi od 36 i 21 godine pronađeno četiri i pol kilograma marihuane, proširena na još jednu osobu.

Naime, osim spomenutog dvojca, koji je u pritvoru i kojeg se tereti za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, raspisana je tjeralica za 22-godišnjim crnogorskim državljaninom.

Njega se sumnjiči da je zajedno sa spomenutim dvojcem od prosinca 2015. do 7. srpnja 2016. godine s područja Crne Gore prokrijumčario 8,5 kilograma marihuane koju drogu su potom preprodavali na području Dubrovnika.

-Obzirom da je nastavkom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da se radi o kaznenom djelu počinjenom u sastavu zločinačkog udruženja, policija je protiv državljanina Crne Gore podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama u sastavu zločinačke organizacije – ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Crnogorski državljanin je trenutno nedostupan te je za njim raspisana potraga.

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist