Aktualno

AGLOMERACIJA DUBROVNIK Za radove na kanalizaciji Straduna i Prijekog pristigla jedna ponuda

Sanacija kanalizacija Stradun 9

Vodovod Dubrovnik otvorio je u utorak ponude za tender 5 na pro­jektu Aglomeracije Dubrovnik. Kako su za DuList potvrdili iz Vodovoda, na natječaj za izvođenje radova pristigla je samo jedna ponuda koja je ujedno i ispod procijenjene vrijednosti radova, što znači da je riječ o cijeni od ispod 8,8 milijuna kuna bez PDV-a kolika
je procijenjena vrijednost radova. U Vodovodu su, doznajemo, zadovoljni, ipak, ističu kako i ova ponuda mora proći uobičajeni postupak pregleda i procjene. Riječ je inače o radovima na rekonstrukciji cjevovoda na vodo­opskrbnom sustavu u ulici Prijeko te sanaciji gravitacijskog kanala u povi­jesnoj jezgri, konkretnije na Stradunu  i u ulici Prijeko.

Proteklog utorka trebale su biti otvorene i ponude za tender tri koji podrazumi­jeva sanaciju hidrotehničkog tunela ispod Srđa, međutim, postupak je ponovno odgođen jer je proteklog ponedjeljka stigla jedna žalba. Nju će sada pak ocjenjivati Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave koja će potom donijeti odluku o tome je li žalba utemeljena te je li u neke od dijelova natječaja potrebno uni­jeti izmjene. Podsjetimo, Aglomera­cija Dubrovnik sastoji se od ukupno 13 tendera, u koje su podijeljeni sami pro­jekti te nadzor i upravljanje nad istima, kao i promocija i vidljivost te popratni sadržaji.

lr

Iz tiskanog izdanja DuLista od 6. travnja 2022.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist