Aktualno

ADVENTSKA PONUDA Blagdansko ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

Kucica Vrtlar Pile 1

U Vrtlarovoj kućici adventski vijenci i božićni aranžmani mogu se pronaći u različitim bojama i veličinama, ručno su izrađeni uz pomno odabrane materijale i božićne dekoracije. Svaki detalj ima svoje mjesto i smisao tako da svaki od ovih unikatnih ukrasa govori svoju priču

Blagdani su stigli i u adventsku kućicu tvrtke Vrtlar na Pilama. Potpuno spremna i u blagdanskom duhu, ponuda kućice je raznolika – za svačiji ukus i džep. Uz svježe rezano cvijeće nudi vrlo ukusno složene aranžmane kako svakodnevne, tako i blagdanske. Uoči blagdana vrtlarova kućica je prilagodila svoje radno vrijeme pa se tako već od 7.30 sati može kupiti prigodni cvijet ili pak uvečer do 19 sati (nedjeljom od 7.30 do 14 sati).

vrtlar kucica web01

Adventski vijenci i božićni anranžmani u ponudi su u različitim bojama i veličinama, ručno su izrađeni uz pomno odabrane materijale i božićne dekoracije. Svaki detalj ima svoje mjesto i smisao tako da svaki od ovih unikatnih ukrasa govori svoju priču. Kakva bi to ponuda bila bez božićnih zvijezda? U vrtlarovoj kućici ih ima različitih veličina i boja. Osim na kućici na Pilama božićni asortiman se može kupiti i na drugim Vrtlarovim lokacijama; u cvjećari na Boninovu koja se nalazi na adresi Điva Natali 7 te u rasadniku Zaton.

vrtlar kucica web03

Za dodatne informacije o ponudi s povjerenjem se obratite stručnom i kreativnom osoblju Vrtlara na broj telefona 020 421 235.

 

Pročitajte još

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist