DuList IN

Adi Šošarić Šoše i Giuliano otvaraju zimsku koncertnu sezonu u Revelinu!

page adi sostari giuliano

Culture Club Revelin već krajem listopada počinje s bogatim zimskim programom. Klub će zimsku koncertnu sezonu započeti u subotu, 21. listopada ove godine, kada će pozornicu Revelina podijeliti poznati domaći izvođači Adi Šoštarić Šoše i Giuliano.

Adi Šoštarić Šoše prvi put će nastupiti u Revelinu, a posljednjih nekoliko godina puni klubove u cijeloj regiji. Domaću publiku oduševio je nastupom u poznatoj HRT-ovoj emisiji ‘A strana’ u kojoj je otpjevao pjesmu Zdravka Čolića ‘Kuća puna naroda’. Navedeni cover trenutno ima više pregleda na YouTube-u nego original, a naišao je na riječi hvale brojnih domaćih glazbenika uključujući Gibonnija koji je izjavio da je jedan od najboljih vokala u protekla dva desetljeća. Na svom YouTube kanalu često objavljuje obrade raznih pjesama regionalnih izvođača, uključujući i Giulianovu pjesmu ‘Gdje smo mi’ koja broji više od 1,4 milijuna pregleda.

Nakon objavljenog covera, njegov je talent prepoznao i sami autor Giuliano Đanić koji je ove godine proslavio svoj pedeseti rođendan. Poznati splitski slavuj na domaćoj je sceni više od dvadeset godina, a publiku je osvojio hitovima poput ‘Gori more’, ‘Jugo’ s Marijanom Banom, ‘Kako ću volit to ludo more’, ‘Pismom te ljubi milijun mandolina’, ‘Dobro mi došla ljubavi’ i brojnim drugim. Dva puta se natjecao na Dori za izbor pjesme koja će predstvljati Hrvatsku na Eurosongu – 2000. godine predstavio se pjesmom ‘Srna i vuk’ koja je postala hit, a deset godina nakon pjesmom ‘Moja draga’.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist