Aktualno

30 GODINA OŠ MOKOŠICA Ravnateljica Đapić: ‘Isprepliću se osjećaji ponosa i tuge’

30 godina os mokosica 0

Osnovna škola Mokošica slavi 30. obljetnicu osnivanja, te je u dvorani ovim povodom održan prigodni program.

Ravnateljica Osnovne škole Mokošica Petra Đapić, obratila se okupljenima.

– Danas se osjećam iznimno ponosno. Isprepliću se osjećaji ponosa i tuge jer sam tijekom rada kao učiteljica i razrednica uspjela proživjeti najljepše trenutke svog života. Nakon učiteljskog posla, 2019. godine našla sam se u u ulozi ravnatelja. U jednom trenutku pružila mi se prilika koju sam srcem prihvatila, a to je brinuti se za svu djecu naše škole, sve djelatnike, stvarajući im kvalitetne uvjete za rad. Uvjete u kojima će moći odgajati i obrazovati našu djecu – navela je Đapić dodavši i da je ponosna na Područnu školu Osojnik.

Ova proslava je za nju i tužna, navela je, jer nema njenog oca Željka Đapića.

– Pronašla sam snagu, ne samo radi njega već radi sve djece i njihovih roditelja, djelatnika, naših kolega koji su zaslužili da srce i duša koju su ostavili i ostavljaju u ovoj školi obilježimo – rekla je.

– Večeras smo ponosni i sretni jer nastavljamo naš put. Put na kojem ne zaboravljamo naše branitelje. Put na kojem se sjećamo sa zahvalnošću svih naših učitelja, djelatnika, roditelja, učenika koji nisu više s nama, a čije je ime u našoj školi zauvijek zapisano. Naša škola se osamostalila nakon oslobođenja Mokošice 1992. godine, kada su učitelji i djelatnici ušli u razrušenu školu. Zajedništvom, donacijama i nesebičnim zalaganjem mnogih ljudi uspjeli smo opremiti školu za nastavu – zaključila je Đapić.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist