Crna kronika

27-godišnji Požežanin ukrao dva Mercedesa

shutt provala 001

Nakon što su jučer, 3. srpnja Policijskoj postaji Dubrovnik prijavljene dvije krađe automobila na području Dubrovnika, brzom intervencijom policijskih službenika sinoć je uhićen 27-godišnjak sa područja Požege koji se sumnjiči da je počinio navedene krađe.

Njega se sumnjiči da je u srijedu, 2. srpnja tijekom popodnevnih sati iz obiteljske kuće sa područja Lapada u Dubrovniku otuđio ključeve vozila nakon čega je odvezao osobno vozilo koje je bilo parkirano ispred kuće, vlasništvo 50-godišnjaka.

Potom je jučer, 3. srpnja oko 19 sati iz Ulice Iva Vojnovića u Dubrovniku odvezao parkirano osobno vozilo u kojem su se nalazili ključevi, a koji je u vlasništvu 34-godišnjaka.

Radi se o automobilima marke Mercedes dubrovačkih registracijskih oznaka koji su pronađeni na području Lapada i koji su vraćeni vlasnicima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 27-godišnjak je danas, 4. srpnja uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela krađe i teške krađe doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Snažna eksplozija na odmorištu Mosor, jedna osoba smrtno stradala

Dulist

TJEDNO IZVJEŠĆE U proteklom tjednu više od deset prometnih nesreća

Dulist

Četvorica pijanih muškaraca potukla se u ugostiteljskom objektu u Gradu

Dulist