Aktualno

113 GODINA LIBERTASA Franković: ‘Od prvog dana postojanja djeluje kako bi služio građanima!’

pile libertas autobus001

Libertas slavi 113. rođendan! Javnom gradskom prijevozniku na društvenim mrežama čestitao je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

– Čestitam 113. rođendan Libertasu. Od prvog dana svog postojanja do danas Libertas Dubrovnik djeluje kako bi služio svim našim sugrađanima i posjetiteljima našeg Grada. Danas 113 godina nakon Libertas ima jedan od najmodernijih i najmlađih voznih parkova u Hrvatskoj s prosjekom starosti vozila 6.5 godina. 70 % korisnika Libertasovog mjesečnog pokaza vozi se besplatno. Od tvrtke sa financijskim gubitcima postao je tvrtka sa stabilnim prihodima i nastavlja vjerno služiti svojim građanima – napisao je Franković.

Iz Libertasa su se ranije zahvalili svim zaposlenicima i korisnicima.

-Od DEŽ-a preko Tramvaj-a do Libertas-a, ispisasmo povijest dugu 113 ljeta kao jedan od simbola svog grada i županije. Godine su donijele puno dobrih i lijepih, ali i onih loših i teških dana. Sve smo to preživjeli jer Libertas nije samo riječ od osam slova, Libertas je emocija i zajedništvo. Slaviti 113. rođendan za nas je vrlo emocionalno te posebno zahvaljujemo našim zaposlenicima, bivšim i sadašnjim, na nesebičnom trudu i zalaganju svih ovih godina. Također, hvala i našim korisnicima na ukazanom povjerenju koje traje više od stoljeća. Ponosni na svoju stoljetnu prošlost, osnaženi tradicijom, spremni koračamo k novoj izazovnoj budućnosti – napisali su iz Libertasa.

Pročitajte još

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist