Aktualno

POMOZITE I VI! Pokrenuta akcija donacija za transport tijela Nikole Koprivice u Hrvatsku

Kao što vas većina zna, u ponedjeljak, 4. listopada na Nurburgring Nordschleif smrtno je stradao naš dragi prijatelj Nikola. U vidu pomoći za suprugu i obitelj pokrenuta je akcija donacija za transport tijela u Hrvatsku i druge troškove koji slijede. Svatko tko želi pomoći može to napraviti uplatom na račun u prilogu – napisali su na Facebooku njegovi prijatelji.

Emotivnu poruku prenosimo u cijelosti:

Sjećam se točno trenutka kada smo se upoznali i gdje, bilo je to naravno na Nurburgringu, mahao si mi i trubio iz svoje MX-5 Turbo kad si ugledao bijelu Hondu Integru sa ZG tablicama.

Ozbiljno si me navukao na vožnju po Ringu, pokazao si mi osnove i tajne Zelenog pakla, ubrzao si me. Zajedno smo imali situacije sa piruetama i naletima na tuđe ulje na stazi, nije bilo ugodno ali izvukli smo se.
X puta smo jurili i kasnije bi uz večeru ozbiljno raspravljali o tome. Kad sam ostao bez kočnica jednu nedjelju, zauzeo si se da odmah nađemo nove iako je neradan dan, da ih stavimo kako bi ja nastavio voziti, naravno bilo je točno tako kako si zamislio. Pokazao si mi x puta koliko si dobar, pošten i velik čovjek, velik prijatelj.

Znaš, kad sam kupio Toyotu, prvo sam odjurio na Ring k tebi da se vidimo, napravimo krug po Eifelu, pojedemo i popijemo. Ne mogu vjerovati da je to bio naš zadnji susret. Ostao si mi “dužan” roll cage za Integru, postavke ovjesa za iduću sezonu i još mnogo zajedničkih krugova i vikenda koje smo imali u planu.
Ovo pišem sa mnogo suza u očima, nedostajat će mi tvoje prisustvo i tvoja dobrota kojom si zračio. Uopće neću razmišljati o tišini i praznini koja će uslijediti. Ako se to već trebalo dogoditi, dogodilo se na najboljem mjestu, na mjestu koje si volio, na Nurburgringu.

Telefon ne zvoni, poruke ne dolaze, užasno fališ Nikola, počivao u miru prijatelju.

R Garage – HR

Donosimo i detalje za donaciju:

MARKO MIHALJEVIĆ
HR93 2402 0063 2008 4907 1
ESBCHR22
Opis: Donacija za smrtni slučaj Koprivica

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija