Aktualno

Konel promijenio vlasnika, Slavonac direktor

Slavonskobrodski poduzetnik Davorin Došlić novi je vlasnik cavtatske građevinske tvrtke Konel.

Podatak je to vidljiv iz sudskog registra gdje je Došlić zaveden i kao osnivač društva i kao direktor, a imenovan je na tu funkciju 9. kolovoza ove godine.

Došlić je prema dostupnim informacijama vlasnik je građevinskog obrta Trend sustavi, te tvrtke Trend Gradnja iz Slavonskog broda, no za oboje piše kako su ugašeni u ovoj godini.

Zanimljivo je spomenuti kako se ime Davorina Došlića iz Slavonskog Broda nalazi i među poreznim dužnicima – građanima s dugom od oko 872 tisuće kuna.

Podsjetimo, u tiskanom izdanju duLista, koji je od ove srijede u prodaji, pisali smo kako je PGM Ragusu kupio, također slavonskobrodski poduzetnik, Tomislav Opačak s tvrtkom Duhan. Upravo je Opačak potvrdio početne sumnje kako se prodaje i Konel, no nije želio reći o kome je riječ.

Iako je novi direktor Konela Došlić imenovan već 9. kolovoza, Antoan Kralj duListu o podaji ove tvrtke još jučer nije želio govoriti. Tek je izjavio kako se radi na spašavanju što većeg broja radnih mjesta i ugovora koje Konel ima.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija